Da er vi i gang!

Da er vi endelig i gang her. Noen bugs må vi fikse på nettstedet her. Men ellers begynner å finne en form som begynner å fungere. Vi prøver å satse på mest mulig innhold kombinert med innhold på både Facebook og her på nettstedet. Jeg satser på å få flyttet mest mulig over fra kissfanzine.no etter hvert også. Så den siten kommer til å bli faset ut.

Ellers gleder vi oss til release party for Kiss Rocks Vegas  på Hard Rock Cafe på fredag 26. august. Med mye hjelp fra Tom Erik KolåseterHard Rock CafeUniversal og Platekompaniet kommer dette forhåpentligvis til å bli en kjempefest! Vi håper at dette også kan bli et fast sted for arrangementer fremover.

Jeg har også fått med Robert Standvik på laget som vil skrive en del om klassiske konsertopptak som ikke er utgitt offisielt. Vi støtter på ingen måte salg av bootlegs, så vær så snill og ikke spør oss hvordan du kan få tak i disse. Du kommer ikke til å få noe svar. Dette er bare ment som en opplysning om hva som finnes der ute i cyberspace et eller annet sted. Robert har startet med Tower Theatre, Upper Darby, PA 3.10.1975

Vi sees på Hard Rock Cafe på fredag! 

Nils – Webmaster og

Nils Brekke Svensson

About Nils