«KISS on Fire»

«KISS on Fire»

1984 On fire 11984 On fire 2

Denne boka, eller heftet om man vil, er en svensk utgivelse. Melody Line, velkjent for de fleste av oss, publiserte denne i 1984 og man kunne bestille den derfra. Man kan anta at den ble gitt ut på senhøsten 1984, siden det er mange bilder fra Europa-turnéen i den.

Boka, i A4-format, er rimelig tynn og kun 36 sider, men den har til gjengjeld veldig mange kule bilder. Den har fokus på Animalize-albumet/turnéen, og det er flere bilder fra bl.a. Sverige. Det er også noen få bilder fra andre årstall mellom 1975-1984, men fokuset er på Europa-turnéen. Bildene er i svart/hvitt.

1984 On fire 3

Anders Holm (Tack, Johan Falk for info) sto for teksten som kort beskriver KISS sin historie frem til 1984. I tillegg er det et intervju med Gene Simmons fra Göteborg bakerst i boka som er «mysigt» som man ville kalt det i Sverige. Gene kommenterer Vinnie i intervjuet: «Han trodde han kunde styra och ställa, men det kan man inte i KISS!» Sånn er det med den saken.

1984 On fire 4

Dette er ei bok som man ikke ser ofte, og som har blitt vanskelig å få tak i. Prismessig er den ikke så dyr, for den er tynn. Uansett verdt å ha pga. av bildene!

Lagre

About Robert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *