«Authentica Biografia Illustrada» – Joan Singla

«Authentica Biografia Illustrada»

1984 Autentica Biografia Illustrada 11984 Autentica Biografia Illustrada 2

Dette er en spansk biografi om KISS fra 1984. Den ble publisert av «Papermusik» og Joan Singla er forfatteren bak prosjektet, og i forordet i boka presenteres Singla som den, uten tvil, som kan mest om KISS i Spania.

I forordet kan man lese at boka inneholder hvordan KISS ble dannet, hvem som støtter bandet og hvem som ikke gjør det, litt om diskografien og solo-utgivelser, samt bilder du alltid har ønsket at du har kunnet se, og medlemmenes egne meninger om forskjellige saker.

1985 Autentica Biografia Ilustrada by Joan Singla Spain 31984 Autentica Biografia Illustrada 5

Uten tvil den mest komplette biografien om KISS publisert i Europa, avsluttes forordet med.

Siden boka er på spansk er det ikke så mye å kommentere ved innholdet, men den dekker årene frem til og med Animalize, og det er flere bilder av Mark i boka. Den er relativt tynn, kun 68 sider, men det er mange kule bilder, spesielt i midten, hvor det er en bilde-del med flotte fargebilder. Ellers er det svart/hvitt-bilder som dominerer, fra de fleste årstall, til og med bilder av Peter etter hans tid i KISS.

1984 Autentica Biografia Illustrada 31984 Autentica Biografia Illustrada 41985 Autentica Biografia Ilustrada by Joan Singla Spain 4

Denne boka er mest for de som samler og som ønsker å komplementere samlingen. Relativt sjelden å se, og prisen varierer fra rundt hundrelappen og oppover avhengig av kvalitet.

Lagre

About Robert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *