Om KAN – Kontaktinfo

Hei, alle Norske Kiss-fans!

Som dere sikkert legger merke til nå har det blitt litt forandring her. Kissarmynorway.com driftes og drives nå av Nils Brekke Svensson etter Stig Karlsen valgte å kaste inn årene tidligere i år. De fleste kjenner meg vel allerede som webmaster for Kiss Army Norway fra 2005-2013. Og i senere år gjennom mitt arbeid med kissfanzine.com og destroyeralive.com.

Ellers har jeg designet og illustrert covere på Kiss-relaterte bøker som The Original Kiss Krew – Out On The Streets,  Gene, Ace, Peter & Paul: A detailed exploration of the 1978 KISS solo albums  og  Odyssey: The definitive examination of «Music From The Elder,» KISS’ cult-classic concept album.

Heldigvis har jeg fått masse tilbud om hjelp både når det gjelder arrangementer etc. både fra gamle Kiss Army Norway sjefer og andre nye. Jeg vil spesielt takke Anders og Tom-Erik for hjelp nå i oppstarten. «KAN Cato» og mange andre har heldigvis også sagt seg villige til å trå til hvis det skulle trenges.

Så det er bare å takke Stig & Co for trofast tjeneste siden 1995. Og takke for tilliten for at jeg er den riktige personen til å bære fakkelen videre.

Skulle du/dere trenge å komme i kontakt med oss så send meg en melding på Facebook sidene.

– Nils

Nils og Kiss